Shporta e Bulmetit 2,891.00 L
Shporta Zepa Natyral 3,670.00 L

Shporta e Shëndetit

Shporta e Shëndetit Zepa Natyral përmban të gjitha produktet e dhisë te prodhuara ne fabrikën tonë te cilat dallohen për një vlerë të lartë ushqyese si dhe lëngjet e frutave Wow 100% Natyral.

 

Produktet që përmban shporta janë :

 

    • QUMESH DHIE UHT 3.2% ZEPA 1L     x4                          299 x 4 = 1196

 

    • Djath i Bardhe Dhie Zepa Natyral 1kg  x1                     999 x 1 = 999

 

    • Hirre djathi  dhie Zepa Natyral 1L    x5                          100 x 5 = 500

 

    • Leng WOW 100%1L     X 4                                                 199 x 4 = 796

 

    • Rikota Dhie 0.5kg        x1                                                   250 x 1 = 250

 

In Stock

3,819.00 L

Krahaso

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shporta e Shëndetit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0