Shporta e Shëndetit 3,819.00 L
WoW Fruta Pylli 219.00 L

Shporta Zepa Natyral

Shporta Zepa Natyral përmban një shumllojshmëri produktesh te freskëta dhe cilësore të prodhuara nga Zepa Natyral.

 

Produktet që përmban shporta janë :

 

 

 

  • QUMESHT Lope UHT 1.5 % ZEPA 1 L                          126 x 1 =  126

 

  • QUMESH DHIE UHT 3.2% ZEPA 1 L                             299 x 1 = 299

 

  • Qumesht i fresket 3.2% yndyre 1 L (shishe qelqi)  160 x 1 = 160

 

  • Djath i Bardhe Dhie Zepa Natyral 1kg                      999 x 1 = 950

 

  • Djath Kackavall lope Zepa Natyral 1kg                    980 x 1 =  980

 

  • Gjalp Zepa Natyral 250 g                                             330 x 1 = 250

 

  • Gjize Zepa Natyral tas plastik (500g)                        150 x 1 = 150

 

  • Salce kosi tradicionale tas plastike (500g)              170 x 1 = 170

 

  • Kos Natyral Zepa 450 g (got plastike)                        90 x 1 = 90

 

  • Krem djathi Zepa Natyral                                          185 x 1 = 175

 

  • Jogofrut Zepa Natyral 150g                                         50 x 2 = 100

 

  • Ricotta dhie Tas plastik (500g)                                  250 x 1 = 250

 

  • Leng Zepa Natyral  WOW 100% 1L                          199  x 1 = 199

 

  • Leng Zepa Natyral  WOW 100% 200 ml                     50 x 1 = 50

 

  • Leng Zepa Natyral Frutin 1L                                      129 x 1 = 129

 

  • Leng  Zepa Natyral Frutin 200ml                                39 x 1 =  39

 

  • Qumesht me shije Zepa Natyral WoW 200ml         55 x 1 =  55

 

  • Hirre Dhie                                                                     100 x 1 = 100

 

In Stock

3,670.00 L

Krahaso

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shporta Zepa Natyral”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0