Dairy Tray 3,618.00 L
Zepa Natyral Tray 4,780.00 L

Shporta e Shëndetit Zepa Natyral përmban të gjitha produktet e dhisë te prodhuara ne fabrikën tonë te cilat dallohen për një vlerë të lartë ushqyese si dhe lëngjet e frutave Wow 100% Frut.

Produktet që përmban shporta janë :

  • Qumesht Dhie UHT 3.2%  1L          299 x 1 = 299
  • Djath i Bardhe Dhie  1kg                   999 x 1 = 999
  • Hirre Djathi  Dhie  1L                        100 x 3 = 300
  • Kos Dhie  1L                                         315 x 1 = 315
  • Rikota Dhie 0.5kg                               250 x 1 = 250
  • Gjalp Dhie 250 gr                               600 x 1 = 600
  • Krem Djathi Dhie                               400 x 1 = 400
  • Leng Frutash WOW 100% 1L           199 x 4 = 796
  • Leng WOW 200ml                              50 x 6 = 300

In Stock

4,260.00 L

Krahaso

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Health Tray”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your custom content goes here. You can add the content for individual product
0