Health Tray 3,819.00 L
WoW Forest Fruits 219.00 L

Zepa Natyral Tray

Shporta Zepa Natyral përmban një shumllojshmëri produktesh te freskëta dhe cilësore të prodhuara nga Zepa Natyral.

Produktet që përmban shporta janë :

 

 • QUMESHT Lope UHT 1.5 %  1 L                          126 x 1 =  126
 • QUMESH DHIE UHT 3.2%  1 L                           299 x 1 = 299
 • Qumesht i fresket 3.2%  1 L (shishe qelqi)       160 x 1 = 160
 • Djath i Bardhe Dhie  1kg                                      999 x 1 = 999
 • Gjalp  250 g                                                             330 x 1 = 330
 • Gjize  (500g)                                                             150 x 1 = 150
 • Salce kosi  (500g)                                                    170 x 1 = 170
 • Kos  450 g                                                                 90 x 1 = 90
 • Krem djathi                                                               180 x 1 = 180
 • Jogofrut 150g                                                           50 x 4 = 200
 • Ricotta dhie  (500g)                                              250 x 1 = 250
 • Leng   WOW 100% 1L                                          199  x 1 = 199
 • Leng   WOW 100% 200 ml                                   50 x 2 = 100
 • Leng  Frutin 1L                                                      129 x 1 = 129
 • Leng   Frutin 200ml                                               39 x 2 =  78
 • Qumesht me shije  WoW 200ml                        55 x 2=  110
 • Hirre Dhie                                                             100 x 1 = 100

In Stock

3,670.00 L

Compare

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zepa Natyral Tray”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0