Dairy Tray

Shporta e Bulmetit Zepa Natyral përmban qumësht Lope si dhe një shumllojshmëri nënproduktesh të prodhuara nga qumështi i lopës me një cilësi të lartë.

Produktet që përmban shporta :

 • QUMESHT UHT 0.5 % 1L x 1                                                    1 x 120 = 120
 • QUMESHT UHT 1.5 %   1L x 1                                                   1 x 126 = 126
 • QUMESHT UHT 3.2 %   1L x 1                                                   1 x 135 = 135
 • Qumesht i fresket 3.2%  1 L (shishe qelqi)                                1 x 160 = 160
 • Dhalle 400 ml   x 2                                                                         2 x 50 = 100
 • Gjalp Lope  250 g                                                                            1 x 330 = 330
 • Gjalp Dhie                                                                                        1 x 600 = 600
 • Kos  950g                                                                                          1 x 160 =  160
 • Kos  1kg                                                                                             1 x 160 = 160
 • Gjize (500g)                                                                                     1 x 150 = 150
 • Salce kosi (500g)                                                                            1 x 170 = 170
 • Krem djathi Lope (250g)                                                              1 x 180 = 180
 • Krem djathi Dhie                                                                            1 x 400 = 400
 • Hirre Dhie                                                                                        1 x 200 = 100

In Stock

2,891.00 L