Health Tray

Shporta e Shëndetit Zepa Natyral përmban të gjitha produktet e dhisë te prodhuara ne fabrikën tonë te cilat dallohen për një vlerë të lartë ushqyese si dhe lëngjet e frutave Wow 100% Frut.

Produktet që përmban shporta janë :

  • QUMESH DHIE UHT 3.2%  1L     x1                    299 x 1 = 299
  • Djath i Bardhe Dhie  900g  x1                               999 x 1 = 999
  • Hirre djathi  dhie  1L    x2                                      100 x 2 = 200
  • Kos Dhie me shishe 1L  x1                                      315 x 1 = 315
  • Rikota Dhie 0.5kg        x1                                        250 x 1 = 250
  • Gjalp Dhie 250 gr        x1                                         660 x 1 = 660
  • Frutin Qershi    x4                                                    100 x 4 = 400
  • Leng WOW 100 % Frut 200ml x6                        50 x 6 = 300

In Stock

3,819.00 L