Zepa Natyral Tray

Shporta Zepa Natyral përmban një shumllojshmëri produktesh te freskëta dhe cilësore të prodhuara nga Zepa Natyral.

Produktet që përmban shporta janë :

 

 • QUMESHT Lope UHT 1.5 %  1 L                          126 x 1 =  126
 • QUMESH DHIE UHT 3.2%  1 L                           299 x 1 = 299
 • Qumesht i fresket 3.2%  1 L (shishe qelqi)       160 x 1 = 160
 • Djath i Bardhe Dhie  900g                                    999 x 1 = 999
 • Djath Kackavall Lope 500g                                   980 x 1 = 980
 • Gjalp  250 g                                                             330 x 1 = 330
 • Gjize  (500g)                                                             150 x 1 = 150
 • Salce kosi  (500g)                                                    170 x 1 = 170
 • Kos  450 g                                                                 90 x 1 = 90
 • Krem djathi Zepa Natyral 250g                           185 x 1 = 185
 • Jogofrut 150g                                                           50 x 2 = 100
 • Ricotta dhie  (500g)                                              250 x 1 = 250
 • Frutin Fruta Pylli 1L                                              100  x 1 = 100
 • Monkey Fruta Pylli  200ml                                  35 x 1 = 35
 • Frutin ACE   1L                                                       100 x 1 = 100
 • Monkey ACE   200ml                                            35 x 1 = 35
 • Qumesht me Kakao  200ml                                 55 x 1 =  55
 • Hirre Dhie                                                               100 x 1 = 100

In Stock

3,670.00 L