Të rrisë besueshmërinë e qytetarit dhe konsumatorit Shqipëtar ndaj produkteve dhe prodhimeve 100% vendase “Zepa Natyral”!

Në vijim mund te ndiqni disa nga fotot që u realizuar gjatë aktivitetit.

  

Leave a comment