Kush Jemi Ne ?

Zepa Natyral është gama e produkteve natyrale (qumësht, nënproduktet e tij dhe lëngjet e frutave) të prodhuara nga kompania AGS shpk. Zepa Natyral sjell në treg prodhim vendas me cilësi, standart dhe siguri të lartë ushqimore.

Rrugëtimi Ynë

 • Krijimi Brand

  Zepa u hodh në treg.
  2017

 • Hapja e dyqanit

  Zepa Shop Premium (Rr Beqir Luga nr.3)
  Nentor 2017

 • Hapja e dyqanit 2

  Zepa Shop Premium (Stadiumi Dinamo)
  Janar 2018

 • Distributor

  ne te gjithe rrjetet e supermarketeve
  Maj 2018

 • Sukses

  Zepa Natyral Brand I Konfirmuar
  2018

Fabrika e prodhimit

Ferma – Qumështi grumbullohet në zonat e Lezhës dhe Shkodrës në ferma të seleksionuara dhe standartizuara konform kërkesave europiane për ushqyerjen, rritjen dhe mjeljen e kafshëve.

Transporti – Kryhet nga kompania me mjete të posaçme të paisura me veshje inoksi izotermike duke siguruar temperaturë të qëndrrueshme gjatë gjithë kohes së transportit të tij. Mjetet e transportit janë gjithashtu të çertfikuara për kushtet e tyre higjeno sanitare.

Pranim – Kontrolli i lëndës së parë kryhet për çdo parti qumështi sipas standarteve të parametrave të pranimit. Vula e cilësisë së parametrave fiziko kimik dhe mikrobiologjik për pranimin e qumështit jepet në laborator vetëm pas analizimit të mbi 20 elementëve të sigurisë së qumështit.

Përpunimi – Pasterizimi dhe Sterilizimi janë dy fazat më të rëndësishme në të cilat qumështi trajtohet termikisht jo vetëm duke rritur jetgjatsinë dhe natyralitetin e tij por edhe duke ofruar një produkt të sigurt nga ana mikrobiologjike. Falë teknologjisë inovative Tetra Pak të implementuar në fabrikë, Zepa Natyral ofron në tryezat tuaja produkte 100% të sigurta dhe cilësore.

Paketimi – Mbushja e qumështit në kushte aseptike dhe automatike në formatin Tetra Pak ofron sigurinë maksimale për shëndetin e familjes dhe shoqërisë.

Shpërndarja – Në bazë të protokollit të standartizuar për maturimin dhe çertifikimin përfundimtar të produktit jepet autorizimi i dokumentar për nxjerrjen e tij në treg. Produktet Zepa Natyral gjënden në të gjithë rrjetin e supermarketeve në Shqipëri.

Çertifikimet – Të gjithë produktet Zepa Natyral prodhohen konform standarteve ndërkombëtare të sigurisë dhe cilësisë ushqimore si:

 • FSCC 22000
 • HALAL
 • ISO 9001, 14001, 22000, 18001

Certifikimet

Sistemi I Menaxhimit te Sigurise Ushqimore
Sistemi I Menaxhimit të Autokontrollit Higjenik
Certifikimi i produkteve Halal
Sistemi I Menaxhimit te Cilesise
Sistemi I Menaxhimit te Mjedisit
Sistemi I Menaxhimit te Sigurise Ushqimore
Sistemi I Menaxhimit te Sigurise dhe Shendetit ne Pune
Back to Top
Translate »
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop