Momente të paharrueshme për 1 Qershorin në konkursin “Zepa Natyral në sytë e fëmijëve” ku 228 fëmijë morën pjesë dhe 50 prej tyre u përzgjodhën nga Juria profesioniste për tu botuar në Librin “Botimet e Engjëjve” i cili do të botohet në 300Kopje dhe të ardhurat do të shkojnë për fëmijët në nevojë!

50 fëmijët së bashku me prindërit do të vizitojnë fabrikën Zepa Natyral në javët në vijim!

10 nga 50 fituesit po ashtu u zgjodhen nga fëmijët e Piter Pan për të përfituar Shportë Shëndeti!

Read More
Read More
Read More
Read More
Read More
Read More
Read More
Read More
Back to Top
Translate »
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop